312 km rond Limburg voor het goede doel

Een Hart voor Limburg

312 km rond Limburg voor het goede doel

Op 1 mei fietsen meer dan 100 wielerliefhebbers 312 km rond Limburg voor het goede doel

Meer dan 100 leden van Granfondoteam.be (service course in Zonhoven) uit heel Vlaanderen, gaan op zaterdag 01 mei 312 km fietsen rond Limburg. Met die actie, LIM312 genaamd, zamelen ze geld in voor het goede doel. De opbrengst gaat integraal naar “Een Hart voor Limburg”. Hun doel is 10.000 € te verzamelen.

Normaal gezien trekt Granfondoteam.be rond deze periode naar Mallorca om daar de M312 (https://granfondoteam.be/nl/blog/mallorca-312) te rijden, een wielerwedstrijd voor amateurs over een afstand van 312 km. Door de coronasituatie is deze wedstrijd verschoven naar het najaar. Granfondoteam.be maakt dan maar van de nood een deugd en besliste om de 312 km in eigen land te fietsen. De start en finish zijn voorzien bij Café Coureur in Kerniel.


Op zaterdag 01 mei gaan de deelnemers de contouren van de provincie Limburg affietsen en tegelijk geld inzamelen voor het goede doel. Alle deelnemers schenken zelf minstens 50 euro en ook vrienden en sympathisanten kunnen het initiatief steunen. Op zaterdag 1 mei doen we dit in groepjes van 10 fietsers met support en bevoorrading*. Er is ook een LIM125 van 125 km uitgewerkt zodat elk lid zijn actieve bijdrage kan leveren.


De fietsers krijgen bij hun actie de steun van kledingmerk Bioracer uit Tessenderlo. CEO Danny Segers legt in maart en april zelf ook de volledige afstand af tijdens zijn wekelijkse rondjes Limburg voor het Hart voor Limburg met Bioracer. Hij was dan ook de grote motivator om samen met granfondoteam.be een actie op te zetten.


In 2022 zullen er samen met Bioracer en Het Hart voor Limburg extra mogelijkheden worden gecreëerd om ook andere fietsers te laten genieten van een ondersteunde fietstocht.

Praktisch

Datum: zaterdag 01 mei 2021
Start: 07:00, Café Coureur Kerniel
Aankomst: voorzien tussen 16:30 & 21:00, Café Coureur Kerniel

Onze actie: https://acties.eenhartvoorlimburg.be/project/29930/story

 

Over Een Hart voor Limburg

Een Hart voor Limburg ondersteunt projecten die de kansen bevorderen van maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren.
Link: www.eenhartvoorlimburg.be

Sponsoring, steunen?

Dat kan nog steeds via onze officiële actie

https://acties.eenhartvoorlimburg.be/project/29930/story