Granfondo Espace Cycles live op Sporza

Persbericht

Persbericht: Granfondo Espace Cycles live op Sporza

Een première in het Belgische amateurwielrennen: Sporza zal een rechtstreeks verslag uitbrengen van de volgende editie van de Granfondo Espace Cycles.

In Italië brengt de RAI sinds jaar en dag een uitgebreid live-verslag van de Dolomietenmarathon. Als gevolg van de toenemende belangstelling voor het amateurwielrennen heeft de VRT nu ook besloten om ook op de kar te springen en een rechtstreeks verslag te brengen van de Granfondo Espace Cycles. Kosten nog moeite worden gespaard. Zo zal de VRT niet alleen drie mobiele camera’s inzetten, maar ook twee televisiehelikopters. Het commentaar wordt verzorgd door Ruben Van Gucht, zelf ook een begenadigd amateurwielrenner.

Wie zelf wil schitteren in deze rechtstreekse uitzending, kan zich nog steeds inschrijven.

De Granfondo Espace Cycles zal doorgaan op 12 mei 2019 in Etalle en er is keuze tussen twee mooie circuits (115 en 165 km).

 


Meer informatie over praktische zaken en inschrijving kan je vinden op de website of de facebook pagina van het event.

Een kleine nuance

Het ideale moment voor Granfondoteam,be om dromen even realiteit te doen lijken en onze granfondosport nog wat extra in the picture te zetten.

Er zijn wel degelijk Granfondo events in het buitenland die deze media-aandacht wel krijgen, dus waarom zou dat in wielerland België niet kunnen?

Voorlopig zal dit nog niet het geval zijn voor Granfondo Espace Cycle Etalle, maar we zouden het al zeer fijn vinden moest deze wedstrijd een vaste waarde kunnen worden op de kalender van de Granfondoliefhebbers. En wie weet, ooit, want dromen zijn bij Granfondoteam.be niet altijd bedrog.

We zien elkaar dus zeker op maandag 12 mei in Etalle!