Baobab Suites Tenerife

The Ultimate Cycling Experience in Tenerife

Partnership Baobab Suites

Dankzij een partnership tussen Boabab Suites Tenerife en granfondoteam.be kunnen onze renners genieten van alle luxe en voordelen die Baobab Suites te bieden heeft.

Baobab Suites is centraal gelegen in Costa Adeje, op wandelafstand van het strand, eetgelegeheden en bars. Het ligt ideaal als vertrekpunt voor verschillende trainingsroutes op het eiland.

Zo kan je makkelijk de Teide op via de Oost-kant en de Noord-kant, via Arona, El Fronton, Granadilla, Santiago Del Teide, Chio, .. onderweg kies je zelf welke beklimmingen je opraapt.

De suites zijn ultra modern en strak ingericht. Woonkamer, eetruimte, volwaardige keuken,.. alles is aanwezig voor een verblijf zonder zorgen.

Sport en activiteiten, zoals spinning, pilates en strandvolleybal, worden georganiseerd bij het eigen sport- en recreatiecentrum Activate. Bovendien vind je daar paddle-tennisbanen en jeu-de-boulesbanen.

De perfecte uitvalsbasis voor elke granfondo renner

Tenerife is een eiland waar het 365 dagen per jaar zomer/lente is. Je kan er klimmen van hoogtemeter 0 tot maar liefst 2250m, wat het eiland uniek maakt.

Een landschap met stranden, slingerende wegen, ruig vuilkaan gesteente zorgt voor een fantastische fietservaring. Je kan dagelijks de Teide trotseren of op zoek gaan naar de steilte klimmetjes.Tenerife Winter Escape, video story 2024


Hello Baobab

Good Morning

El Teide

Tenerife landscapes

Enjoy this trip