Hoe ziet het team er uit? We zijn een groep van vrienden uit heel Vlaanderen die sinds enkele jaren samen naar buitenlandse granfondo’s reizen. Hieruit hebben we 14 granfondoprofielen gekozen, profielen waaraan fietsers zich kunnen spiegelen. Deze mensen vormen het hart van het team en zijn onze ambassadeurs. Zij zullen op de meeste granfondo’s aanwezig zijn.

Met Granfondoteam.be organiseren we uitstappen naar buitenlandse granfondo’s. We verblijven met z’n allen in hetzelfde hotel, trachten om gezamenlijk vervoer te regelen, voorzien extra parcours- en trainingsinformatie op basis van onze ervaringen en we voorzien ook eigen bevoorradingen.

Er zullen dus ook regelmatig plaatsen op overschot zijn. Die extra plaatsen staan open voor alle granfondo-liefhebbers die zich kunnen en willen scharen achter ons project en alles waar we voor staan. Op die manier trachten we een ruimer publiek kennis te laten maken met bekende en minder bekende granfondo’s in binnen- en buitenland. Hierdoor zal het dus kunnen dat er in de loop van het jaar ook andere mensen in het tenue van Granfondoteam.be rijden. Meer informatie over de deelname aan deze granfondotrips volgt via de site.

Granfondoteam.be tracht om de uitstappen zo aangenaam mogelijk te maken. Enderzijds door extra ondersteuning te voorzien in de vorm van transport, het verblijf, de maaltijden, de inschrijvingen en eventuele bevoorradingen tijdens de granfondo. Hiermee willen we zo veel mogelijk stressfactoren wegnemen, zodat de deelnemers zich nergens zorgen hoeven over te maken, enkel moeten fietsen en optimaal kunnen genieten van de hele granfondobeleving!

© Granfondoteam 2013 | logo fusemedia.be • grafisch ontwerp • webdesign • reclame